Sango bikes

Sango Bikes drivs av Pelle och Elli Berggren. Företaget startade 2012, då som generalagent för Onza samt återförsäljare av Beta. 2015 utökade vi verksamheten då vi fick agenturen i Sverige för TRS och Hebo. 2016 växte vi ytterligare då vi fick agenturen för Echo, Czar, Zoo! och GU cykeltrial. Företaget finns i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Vi har ingen butik utan säljer via nätet och när vi är ute på tävlingar. Självklart är alla kunder välkomna att besöka vår verkstad och lager och handla av oss direkt där. Kontakta oss bara så bestämmer vi en dag och tid som passar er.

Pelle är den 3:e generationen Berggren som tävlat på mc. Han har kört trial sedan 1976 och tävlar fortfarande aktivt. Han har tävlat i SM-klassen i 23 år, vilket är ett svårslaget rekord, även kört 31 stycken Scottish Six Days Trial och fullföljt samtliga dessutom hela sju gånger placerat sig bland de 50 bästa. Han har även kört 15 VM-tävlingar.

Pelle har också tävlat mycket i enduro med bland annat 9 stycken Novemberkåser och fullföljt 6 stycken av dem, som bäst på en 26:e plats. Pelle är också den ende i Sverige som under ett och samma år (1999) kört samtliga SM-tävlingar i både trial och enduro.

Nu har båda barnen Lucas och Alicia börjat köra trial och vi ser fram emot många roliga och spännande tävlingar tillsammans.

Och varför heter företaget Sango Bikes? Jo, Sango är en lite underbar by på 1200 meters höjd uppe på Kilimanjaros sluttning där Elli Berggren är född. 

Skicka meddelande

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa till oss.

Du når oss på 070-28 32 833.

Adress

Sango Bikes
Krusbärsvägen 10
194 66 Upplands Väsby